Avanceret kylling - på den nemme måde

  • 0


En ret vi holder meget af her hjemme, og som Kasper kan lave på egen hånd er kylling med pikantost. Det lærte han mig at spise i tidernes morgen, da vi mødte hinanden, og var en af de få former for mad med ost han kunne lide. 
Siden hen tog jeg retten til mig og gjorde den til "vores". Retten er hurtig at lave og kræver ikke megen forberedelse.




Ingredienser

kyllingebrystfilet 

bacon 

pikantost 

Jalapeños

friske basilikum blade 

(frisk rød chili)

salt og peber 

Normalt har jeg ikke chili i, men da jeg har friske chilier på mine planter, blev jeg nødt til at prøve det. Mængden afhænger af hvor mange personer det et til, og hvor stærk man ønsker sin kylling, men jeg sparer ikke på nogen af ingredienserne! 




Jalapeños, basilikum og chili hakkes groft og røres i pikantosten 


I kyllingebrystfileterne skæres en "lomme" i siden, og de krydres let med salt og peber. Dernæst fyldes de med pikantost og evt. hele friske basilikumblade.


kyllingebrystfileterne foldes sammen og vikles med bacon.


kyllingebrystfileterne brunes af på panden, hvorefter de steges færdig i ovnen. 



Serveringsforslag:  ovnkartofler, kartoffelsalat, salat, pasta-pesto-salat mm...

Alternativ: pikantost blandingen fungere ligeledes glimrende i både okse- og svinemørbrad, og giver kødet en lækker og saftig smag. 

Velbekomme !



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.