I flere år har det irriteret mig grusomt, at en jordbærtærte
har været så vanvittig dyr, så jeg valgte simpelthen at boykotte købe
jordbærtærter, fremfor så selv at lave dem. Det er bestemt heller ikke en
billig omgang at gå i gang med, men det smager bare bedre når man har lavet den
selv (for så bestemmer man jo selv mængden og sammensætningen).
I denne omgang har jeg lavet kagen til mine helt fantastiske
kollegaer, som har hang til søde sager, og den faldt da også i god jord J
Som så mange andre gange før når jeg mangler en opskrift,
tjekker jeg ALTID www.valdemarsro.dk ,
jeg er helt pjattet med den blok, og de helt fantastiske opskrifter der kommer
der fra. Det er efterhånden et par år
siden jeg forsøgte mig med denne jordbærtærte, så hvordan jeg kom på at komme hindbærmousse
på i stedet for flødeskum/vaniljecreme mindes jeg ikke.
Min jordbærtærte består af følgende dele: mazarinbund,
chokoladelag, hindbærmousse og jordbær
Af respekt for mine medbloggere linker jeg til de pågældende
opskrifter jeg har benyttet mig af
Mazarinbund: link
Chokoladelaget var en kombination af 70% chokolade med appelsinsmag,
og Marabou saltlakrids – i første omgang var det kun meningen med saltlakrids
da jeg er stor fan af hindbær og lakrids kombineret, men da jeg havde købt for
lidt chokolade måtte jeg finde en løsning, hvilket gav et virkelig godt
resultat.
Hindbærmousse: link
(næste kageprojekt må være at lave den originale
lagkageopskrift )
Kagen toppes med jordbær – god fornøjelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.